vanilj yoghurt

Äter vaniljyoghurt med müsli, det är sån där riktigt god müsli. Riktigt muuumsigt!


mitt rum

jag köpte en New moon-tidning häromdagen och fick 14 posters(!!!), ialf så satte jag uppe de med Jacob på min dörr hos min mamma igår. Nu är hela dörren full, i love it! =)


De nya affischerna!

Hela dörren, full med bilder.


Dagens inköp!


Blå lång skjorta, 2 par örhängen, 3 par trosor och rosa showergel!

Korallfärgade ros-örhängen och silvriga peace örhängen!


mysig söndag!!

halloj allihopa!
Nu har jag ätit middag och duschat och sitter i min säng och tittar på tv. Ska berätta lite om gårdagen. Jag åkte in till farsta och mötte Evin, mina pengar hade inte kommit in på kontot så vi gick runt lite och tittade bara. Egentligen skulle vi följt med Tanja när hon skulle pierca sig men hennes lillebror fyllde 10 så hon firade honom så det blir någon annan dag. Sen åkte jag hem till mamma och kom dit vid halv 5, då städade jag och min syster tills min andra syster kom hem. Då lagade de middag och jag skottade snö, fy det är helt fullt med snö hos mamma. En 50 cm bred liten stig är vad man gick på innan men jag skottade bort 1/3 av alla snö så nu ser man ialf marken och kan gå normalt. Efter det åt alla vi middag tsm och tittade på tv, sen åkte ena min syster och träffade några vänner medans jag och min andra syster Alexandra satt och glodde på melodifestivalen och sen någon film som hette Sleepers som förövrigt var grymt bra. Jag somnade vid 1.
Idag åkte jag till farsta och mötte Evin igen och handlade lite saker som ni får bild på sen. Efter det gick Evin hem och Johanna kom, vi kollade ännu mer i affärer och sen gymmade vi. Jag mötte mina små brorsor och Lina vid tunnelbanan i blåsut halv 5 och så gick vi till dalen och handlade middag. Vi ska även baka cupcakes ikväll för vi gjorde aldrig det i fredags. Så det blir en riktigt mysig kväll, och hade det riktigt mysigt på eftermiddagen. Hörs sen, puss!


lördag

godmorgon sunshines =)
jag vaknade för en timme sen och har ätit en stor frukost och bytt om. ska börja packa väskan snart för ska möta evin i farsta och titta lite, om pappa har satt in pengar vill säga. sen ska jag hem till mamma och städa järnet med min syster. jag tror inte jag kommer skriva mer idag för kommer ha rätt fullt upp men ni får bilder på allt imorgon! Ha en trevlig lördag kväll allihopa, pussar!

bilder från dagen


Jag och Tanja i klassrummet

Töntar

Jaaaapp, söt bild!

Våran lunch, kiwi & jordgubbar. muuumsigt!


äntligen sportlov!

hej allihopa =)
Hoppas ni haft en bra dag. jag slutade skolan vid 4 och åkte hem direkt, städade hela lägenheten plus mitt badrum och sovrum. Efter det tog jag en dusch och åt lite, sen åt jag middag vid 6 och har tittat på massa JONAS avsnitt på datorn. ska titta på vampire diares strax. jag är sjukt trött så idag stannar jag hemma och chillar och imorgon ska jag träffa lalla, vi ska typ till stan eller skärholmen. Aja hörs sen! puss


it's time for school!

godmorgon allihopa =)
jag hoppades att ni vaknade på ett bättre sätt än jag, min lillebror grät och grät och skrek för att han skulle ta hostmedicin så jag vaknade 9 av det. aja var ju tvungen att gå upp någon gång. har ätit frukost och bytt om, ska fixa mig lite och packa väskan och sen dra till skolan. sista dagen idag, sen är det sportlov och efter det APU så är borta från skolan i 4 veckor. riktigt naaajs!! idag fyller min låtsasmamma Lina år, så ett stort grattis till henne. vi kanske skulle baka ikväll eller så gör vi det imorgon. min pappa jobbar så vi firar inte henne än men i helgen blir det. Får se vad jag hittar på idag något kul blir det ialf. Hörs efter skolan, puss!


Lina och Theo i somras!

träning

kom precis hem från min träning. Jag sprang med johanna, ungefär 3 km sen körde vi intervaller. Det behövs verkligen för jag har verkligen sämst kondition men den ska förbättras till sommaren. Har käkat lite vaniljyoghurt och druckit proviva, tvättade mig och nu har jag bäddat ner mig under täcket. Ska stänga av både datorn och teven och sova. Är så sjukt trött. Imorgon fyller min låtsas mamma Lina år också så då blir det ett stort grattis! =) nu ska jag sova, pussar!


Jag och gabriella förra fredagen, lite galna så där!

fördomarfördomarfördomar..

folk frågar mig ganska ofta varför jag gillar jonas brothers. de säger alltid att "de är sämst, de suger, fett töntigt". jag har aldrig brytt mig om vad andra tycker, jag kommer inte sluta gilla något bara för att andra tycker att det är töntigt eller inte gillar det. Det är den jag är. Och folk har ofta fördomar. När folk säger till mig att de hatar jonas brothers svarar jag oftast inte eller bryr mig inte. hur kan man hata ett band man aldrig lyssnat på? allt handlar om fördomar. folk tror att bara för att det är många småtjejer och bara tjejer som gillar dom så är de dåliga och töntiga. att de gör musik för yngre. men grejen är den att de skriver låtarna och gör musiken men de kan inte bestämma vem som köper deras skivor eller kommer på deras konserter. det är inte deras fel att 99% av deras fans är tjejer. folk som inte har hört deras musik förstår inte hur jag kan gilla dom. första gången jag hörde deras musik var 2008 i spanien, jag hörde deras låt S.O.S och tyckte den var jättebra. direkt när jag kom hem från spanien så laddade jag ner flera av deras låtar och sen dess har jag varit fast. de skriver sin egen musik, det är deras egna ord och deras känslor. det är inte alla artister som skriver sin egen musik. och som verkligen kan sjunga. jonas brothers är 3 killar som är gentlemän rakt igenom. de behandlar alla människor med respekt, har en purity ring, är mogna, skriver underbar musik, bryr sig om sina fans, behandlar varandra väl och deras musik talar till mig. när jag är ledsen, arg eller bara mår dåligt så lyssnar jag på deras musik och de hjälper mig så mycket. det är inte alla som förstår hur en låt kan få en att må bättre. men bara hör jag deras namn musik eller röst så blir jag glad direkt. de är inte som alla andra kändisar. de hjälper människor och är normala ungdomar. jag tycker att man ska sluta ha för många fördomar om saker som man inte har en aning om. mina systrar har aldrig gillat jonas brothers men jag har fått dom att lyssna på deras musik. några av mina kompisar har alltid tyckt att de var töntiga men jag bad de lyssna på några låtar och berättade inte att de var dom och de gillade musiken. Så nu har de laddat ner några låtar. man ska inte döma någon för snabbt. jag har också fördomar mot saker, jag hatade tokio hotel utan anledning men sen hörde jag deras musik och gillade dom. jonas brothers har hjälpt mig genom mina svåraste stunder och fått mig att fortsätta kämpa. de får mig att orka ta mig till gymmet och springa den där sista minuten, eller att orka åka till skolan. de får mig att vara glad och lycklig. och jag älskar dom, jag älskar deras musik och jag älskar allt som har med dom att göra. deras musik talar till mig, punkt slut!




glada jag

jag är väldigt glad idag. Jag vet inte varför, tror jag bara vaknade på rätt sida. Efter skolan så gymmade jag med johanna och åkte sen hem, åt middag och duschade. Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik. jag ska strax gå och äta yoghurt med massa frukt, me love! juste min pappa köpte Gliss asia straight till mig igår för mitt hår blir alltid så lockigt efter jag duschat så nu ska jag bannemej gå till badrummet och se om det funkade. Annars ska jag kräva pengarna tillbaka.. hehe.. ska även spraya in kokosnöt spray i mitt hår som gör att det blir lätt att kamma. Fick det av julia och lisen i födelsedags present och det är awesome. Det luktar sååå gott och funkar verkligen. Tummen upp för det!


<3


All of you, shaped me into what I am
carried out the bigger man, do you have a master plan?


låt bilderna beskriva min dag








snälla ge mig sommar!





svinkallt!!

det är svinkallt ute, jag var nära på att hoppa framför tåget för att jag inte orkade med kylan längre. Mina ben sved och gjorde asont. jag har aldrig i hela mitt liv känt en sån smärta i benen som jag kände när jag gick ute. Jag slutade 4 och kom till farsta 6 vilket betyder att det tog 2timmar att komma till farsta när det ska ta 30 min. I farsta skulle jag och evin gymma men det blev lite problem så vi sket i det. Jag stod vid bussen kvart över 6 och väntade, bussen kom 7. Och den körde bara till gullmarsplan, i gullmarsplan skulle jag byta till farsta strand bussen så jag kan gå av i blåsut. Men den kö:n som var där var minst 150m lång, shit de var länge köer än det är på gröna lund eller liseberg. Har aldrig sett så många människor, så jag gick till buss 811 men den kom aldrig. Jag väntade i 20min men nej den sket i att komma. Så kvart i 8 började jag trava hemåt från gullmarsplan. Kom hem kvart över 8 och mina ben var helt röda och svullna och det sved och gjorde ont. Jag klädde av mig och lade mig under täcket direkt. Nu har jag pluggat och ska chilla vid datorn. Fan jag hatar det här vädret!!!!


pluggdag

vaknade för en timme sen och hjälpte till med middagen. Åt klart nyss och sitter nu i sängen och tittar på Greek. Det är försej slutet nu men ändå. Söndagar är perfekta pluggdagar. Jag ska strax börja plugga på ett stort svenska läxförhör vi har imorgon och halv 9 så är det JONAS. gud jag är jätte sugen på godis. Som vanligt hehe, nej nu ska jag börja plugga!


tired like hell..

jag skulle gå på kalaset tills jag kände hur grymt trött jag verkligen var. Och imorgon har vi en lång dag i skolan också. Jag bytte om och fixade mig och skulle gå till tunnelbanan och då kände jag att jag inte orkar åka till söder. Jag vill verkligen men jag orkar inte. Jag måste sova så att jag orkar med skolan imorgon. Förlåt Julian! jag har jätteont i magen också..

Jag hade på mig detta:


Tills jag bytte om till sovkläder:


Så godnatt, nu ska lilla jag lägga mig och sova!


bilder från i fredags







kalas

Hej igen =)

Jag har varit rätt upptagen så har inte kunnat skriva tyvärr men jag är back on track. I fredags åkte jag till lalla med gabriella och så åt vi i centrum och gick hem till lalla och hade det mysigt. Igår åkte jag och lalla till farsta och sen hem till henne och färgae håret och så. Det tog 3 timmar för mig att komma hem fast det bara ska ta 25. inte kul! idag vaknade jag vid 9, åt frukost duschade  har bytt om. Ska på kalas hos min lillebrors kusin som fyller 2. Det ska faktiskt bli riktigt roligt, fast jag är lite nervös för jag är den ända ungdomen hehe så vet inte vad jag ska snacka om med alla gamlingar. Jag ska åka vid halv 1 tror jag, ska se när det var. Gratis tårta tackar man inte nej till haha. Vi hörs sen! ♥

gääääsp

jag gäspar lika stort som på bilden.. ungefär hehe.. är aptrött som vanligt så nu ska jag krypa ner under täcket titta lite på film och ladda min mp3. Ska sova SENAST 10!


Ge mig sommar!!!


Ett par cerise rosa ballerina skor

Vit/rosa prickig bikini-bh, köpte dock ingen underdel till den

Svart/vit rutig bikini, ser ut som lite 80-tal. jätte söt på!


nya kläder

har precis duschat. Somnade framför one tree hill och vaknade någon timma senare och åt middag. Nu har jag pluggat färdigt och ska lägga in bilder på mina nya saker jag fick från Ellos. Beställde 2 bikins och 1par skor förra veckan tror jag det var. Jag prövade allt och det satt perfekt, jag älskade verkligen bikinisen. Nu vill jag bara ha sommar! ska hämta kameran och lägga in bilderna. pussis

booooring

jag kom precis hem från skolan. Satt kvar med Aylin och Carro och pluggade på våran redovisning vi har nästa vecka. Skulle gymmat med karla men sen bestämde vi oss för att träna hemma istället, sit-ups och sån skit. Det funkar ju också. Sitter och tittar på tv och ska strax ta tag i plugget =)

godnatt

tittade lite på porto-arsenal men det är för spännande så jag vågar inte titta längre. Blir så arg och ledsen om de förlorar så jag skippar helst det. Så nu ska jag krypa ner under täcket och försöka gå lite sömn!


En till bild från helgen, observera att jag kör samma min på mongo-bilderna.


my dream car

Här är min drömbil! den ska jag lätt köpa när jag flyttat till usa efter gymnasiet. Är inte säker på om jag vill ha ljusgrön eller rödrosa än.



Mitt rum

Har satt upp min hylla i rummet och fixat lite så nu är det jätte fint. Det ända som fattas är en matta och en stol till keyboardet och sen är allt perfekt =) jätte dåliga bilder det är finare i verkligheten!



americas next topmodel

just nu sitter jag och tittar på americas next topmodel, trevligt trevligt. har varit hos sjukgymnasten idag och gjort massa knä-övningar. Var där rätt länge vilket var riktigt booooring. Åkte sen hem och tittade på one tree hill och åt lite tacos. Mums på hög nivå! =) ska sätta mig och spela på mitt piano strax tror jag haha, var längesen och jag älskar det. Så puss på er!


<3


<3


fotboll

kom hem från träningen vid 9, fixade lite saker och nu tittar jag på fotboll. Lyon-Real madrid. Min favorit sitter för tillfället på bänken men han är så grym att han borde komma in snart. Imorgon har jag 25 minuters sovmorgon, jag klagar inte för det är ialf något. Har sjukgymnast efter skolan och sen ska jag träffa Erica. Åker hem någon gång på kvällen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova typ. Ska titta lite fotboll sen sova, puss!

we are the world


Älska justin bieber och jonas brothers!


16 februari

Hallooooj i stugan =)
Jag är glad idag, fast var på rätt dåligt humör innan. Var en lång dag idag. Åt kina mat till lunch, mums! sen hade vi idrott och vi åkte skridskor, jag sög så jag gav upp. Jag och Natashi drog till Max och åt pomfritt istället haha sen kom jag hem vid kvart över 4. Tittade på one tree hill som är inne på min favorit säsong, i love it. Ska plugga nu och sen äta middag och sen dra till min fys träning. Vi gillar!

födelsedagsbilder 2


Fick en Joe tröja av mina snälla systrar

Jag Johanna och Angelica åt en god kladdkake grejs igår

Min gulliga syster igår, inte hennes bästa bild haha

Presenter


15 februari

Hej allihopa! =)
Jag har inte skrivit något på hela dagen idag men har varit upptagen med skola gymma mina små brorsor duscha och äta middag. Så nu har jag äntligen fått lite tid för mig själv. Fick mitt stativ till keyboardet idag också så nu står mitt keyboard upp, jätte fint. Fast nu fattas bara en stol haha. Men det kommer snart. Var sjukt trött hela dagen i skolan idag, inte bra inte. Imorgon ska vi åka skridskor i kungsträdgården på gympan vilket ska bli kul då jag inte åkt skridskor sen jag var liten, balansen är inte på topp men vafan inte varje dag man åker skridskor med klassen haha. Ska lägga in bilder så ni ska få se från igår när jag firade mig hos mamma. puss!


trötter

jag är verkligen aptrött, sitter i sängen eller snarare halvligger och gäspar och håller på att somna när som helst. Ska gå och borsta tänderna och sen sova. Har natur och friluftsliv i 150minuter imorgon, inte okej!!!! godnatt

Johannas fina cupcakes, riktigt mumsiga!


alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, som inte spenderas på något speciellt sätt. Har firat mig hos mamma idag och sen ätit pannkakor hos pappa. Nu tittar jag på film och chillar, har pluggat lite också. Börjar tidigt i veckan så ska sova senast 11. Imorgon ska jag och johanna gymma av oss alla kalorier vi fått i oss under helgen haha. Igår hade jag det jätte roligt. I början var det lite tråkigt men det blev bättre. Jag åkte hem vid halv 12 och somnade direkt när jag kom hem. Åkte imorse till johanna och hjälpte henne och angelica att städa och sen så åt vi godsaker från igår. Nu får ni lite bilder ifrån gårdagen. Puss


Söta Johanna och Julia

Johanna Angelica och Nathalie

Jag och Nathalie

Julia och jag kör en "mongo"-bild

Lisen Angelica och Therese

Jag och Johanna var taggade imorse....

..Men johanna var nog mest taggad


lördag

Hej allihopa =)
Jag sitter och tittar på tv samtidigt som jag sitter vid datorn. Har precis duschat också. Ska börja fixa mig snart för vid 7 ska jag åka till Johanna, hon ska ha tjej middag för att hon fyllde år igår. Ska smörja in kroppen i god body lotion och sen hitta kläder platta håret och sminka mig. Ska äta middag någonstans där emellan också. Men jag är inte sent ute så behöver inte stressa. Det ska verkligen bli grymt kul ikväll och massa bilder kommer tas. Nej nu ska jag börja fixa mig. PUSS


födelsedagsbilder

nu har jag precis tittat klart på en film och tittar igenom mina bilder. Tårtan var verkligen sjukt fin, jag älskade den. Vi åt middag innan, fajitas och sen vilade vi lite och åt tårta. Får ju presenter senare, har inte önskat mig något för vet inte vad jag vill ha. Här får ni ialf bilder =)


Familjen sitter och äter

Johanna

Inte världens finaste bild menmen, jag och tårtan.

Alla syskonen på rad

Jag skar ut min älskling, ingen fick äta honom

Min älskade tårta

Min älskade tårta igeeeeen, i loved it!


.

jag kom precis hem från skolan och jag är på världens sämsta humör. i skolan så fick jag och freddy stanna kvar en stund och jobba för att han är så jävla inkompetent och inte kan skriva några uppgifter. Jag fick göra allt arbete och han sitter som ett frågetecken och tittar. sen säger min lärare att vi missa en uppgift som hon först sade att vi inte skulle göra, så då gjorde han den och skrev en mening. bra där, riktigt härligt. Jag blev så jävla arg att jag började gråta, när jag blir skit arg så gråter jag för att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Så där stod jag och grät och min lärare var fortfarande fuckad i huvudet. Sen så gick vi till bussen och tanja och evin ville med mig hem och fira mig med min familj, eller ja halva min familj. Och jag sade visst, men min pappa eller låtsas mamma svara självklart inte på telefonerna så nej de följde inte med. Nu kommer jag hem och behöver kissa och mina skor tar 89374700 år att knyta upp så jag torkade av de och började springa in på toaletten men nej min pappa säger att jag måste ta av mig skorna. Så då blev jag ännu surare. Sen är min syster Alexandra här och bestämmer middagen bestämmer att vi ska äta MIN tårta efter maten och lånar min plattång utan att fråga. Jag sade till henne att hon inte fick platta i mitt badrum för hon hårar som jag vet inte vad, vad gör hon? jo hon använder den där ialf. Snart kommer min absoluta favorit syster hit och då blir jag gladare då behöver jag inte ens prata med min inkompetenta familj. Jag var sjukt glad idag över min tårta men nu är jag så jävla arg. Japp här kom ett riktigt argt inlägg men jag behöver verkligen skriva av mig. Nu ska jag fortsätta sura i mitt badrum, för där måste jag städa nu när det är massa hår överallt.


idag ser jag ut såhär..

jag kände mig väldigt glad idag och kände för att vara lite rockig, säger man så? haha ialf så har jag på mig min jonas brothers t-shirt med gråa tights och hög tofs slarvigt uppsatt och mina örhängen jag fick av aylin igår. Har även två armband, ett med nitar och det andra läderarmbandet jag fick av min syster. Har på mig en rosa klocka på andra handen. Har svarta converse till. Sminkade mig även annorlunda idag, med kajal som jag inte brukar ha. Så nu ser jag väldig rockig ut men det är fint =)

ps: min webcam suger!




Min sminkning på ögonen, ser inte så bra.

Bilden jag fick igår, assnygg!


godmorgon!

jag sitter och tittar på mtv som vanligt och chillar lite vid datan. börjar 12.40 idag så ska möta natashi vid 12.15 för att köpa lunch på VI. slutar 16.40 idag tror jag och då ska jag hem och äta min efterlängtade och älskade jonas brothers tårta. Ska ta massa bilder på den ofc och skicka till jonas brothers haha. idag fyller min kära vän johanna 17 så ett stort grattis till dig snygging. imorgon ska hon ha tjejmiddag det ska bli riktigt mysigt. Nu måste jag på toaletten och byta om. Juste det är ändrade planer min kusin åker hem idag, tråkigt tråkigt. Man träffar honom inte ofta för att han åker runt överallt i världen haha, jaja puss på er!


GRATTIS TILL MIG!!!! :D

idag är det bara min och ingen annans dag, haha jag älskar att fylla år och speciellt när man har världens bästa klass och kompisar! jag är så sjukt glad. Jag har fått så underbara presenter och det är bara av mina vänner. I skolan kom hela klassen med en rosa hjärt tårta och ljus och sjöng för mig sen fick jag ett rosa A4 papper med två bilder på jonas brothers och sen har de klippt in mig på bilderna. Och skrivit grattis, sen på baksidan skrev alla sina namn. Jag blev så glad och rörd att jag började gråta. Efter skolan drog vi till bion som natashi bjöd mig på, vi köpte godis och gott för 173 kr som hon betalade och sen fick jag ett par rosa örhängen av Aylin sjukt snygga. Och 60 pers har skrivit grattis till mig på facebook och sms. Sen fick jag en photoshoppad bild på mig och joe, som min kära vän Lina har gjort. Ap snygg. Åhhhh jag är så lycklig just nu att jag skulle kunna springa tusen varv runt huset. Världens bästa födelsedag, absolut! jag älskar hela min klass och alla mina vänner! <3


Så sjukt snygg bild av Lina!


onsdag

Halloj i stugan!

Jag sitter och tittar på special victims unit och chattar lite på datorn. Har duschat för en liten stund sen och ätit middag samt pluggat. Ska strax föna håret och platta det och även packa väskan och ta fram kläder för imorgon. Ska ju på bio efter skolan med 3 av mina närmaste kompisar och mysa. Imorgon kommer även min kusin från malmö hit, har inte träffat honom sen i somras. Han är 27 och jätte snygg hehe. Han söker tydligen jobb i stockholm och ska bo hos oss några dagar och sova på en madrass i min lillebrors säng haha men när jag åker på fredag till mamma ska han sova i min säng. Kul att han ska sova i mitt rosa rum med hello kitty täcke och grejer. Jaja sånt man får stå ut med. Jag måste hitta en rosa matta till mitt rum. Hmm vet inte riktigt vart jag ska leta någonstans. Jag har ingen aning om vart de har matt affärer haha. Juste idag så åkte jag till tårt-gubben med natashi och snackade med honom och de hade fått min beställning så jag får min älskade Jonas brothers tårta på fredag. Fast jag råkade ta en för liten sade min pappa men aja jag orkar inte byta. Jag tog 6 bitars tårta för de är bara 5 som ska äta men jag skulle ta 10 haha så tårtan blir nog vääääldigt lite men jaja nästa år då jävlar haha. Nu ska jag föna håret, PUSS!!!


Jag kan aldrig vara seriös på bilder. Jag bjuder på den ;)


äntligen!

äntligen funkar blogg.se normalt nu. Jag sitter i min säng och tittar på mtv, har precis ätit frukost och ska strax byta om också. Imorgon fyller jag år, det känns verkligen inte som det men det ska bli sjukt kul. Ska gå och se förhandvisningen av Valentines day vilket ska bli grymt roligt och vi åker direkt efter skolan för vi slutar 5 och bion börjar 6 och slutar 8. Så efter bion ska vi fika någonstans och bara mysa. Sen på fredag slutar jag 5 och ska fira med pappa direkt efter skolan. Jag beställde min tårta i måndags på kvällen via nätet och beställningen skickades iväg men har inte fått någon bekräftelse så om jag inte får tårtan ska pappa köpa en annan rosa tårta. Fan jag vill verkligen ha min Jonas brothers tårta så om den inte kommer blir jag riktigt ledsen. På lördag ska jag chilla och sen på kvällen på tjejmiddag hos min vän som fyller år nu på fredag. På söndag ska jag fira mig hos mamma och sen hem till pappa på alla hjärtans dag- middag haha ska bli mysigt! nu ska jag byta om, hörs senare. PUSS


....

blogg.se har krånglat för mig RIKTIGT länge. Får sitta och uppdatera sidan 10493740371938 gånger innan det funkar. har haft en riktigt mysig helg. Varit hos mamma och hemma och sen jobbat. Köpte nya skor igår som är apsnygga, älskar dom. Sen gymmade jag och pluggade jätte länge. Idag har jag varit i skolan sen gymmat och samma sak imorgon. och på torsdag fyller jag år WIHOOOO! är lite övertaggad nu, men när bloggen börjar funka som vanligt kommer jag skriva som vanligt =)


my man!

jag vill flytta nuuuu!

när vi flyttade nu i december köpte vi våran lägenhet för över 3miljoner. Samma pris som denna feta fina perfekta villa i dallas texas. Med 5 sovrum 4 badrum 2 våningar och snygg pool. Tänk om vi hade flyttat dit istället =) mitt liv hade varit perfekt!




att veta att man hade kunnat bo här är deprimerande..


godmorgon!

Jag sitter i soffan och tittar på mtv och lyssnar på deras apbra musik. Bra sätt att vakna till på. Har ätit en stor frukost bestående av två mackor och en skål med jordgubbar hallon mango blåbär och vindruvor med a-fil. Riktigt mumsigt! kommer jag vara mätt hela dagen och orka mycket. Min pappa åkte till farsta och de gjorde inga bild-tårtor där så jag måste åka till stan. Hittade ett ställe där de gör bild-tårtor på. Är fortfarande osäker på vilken bild jag vill ha. Nu ska jag byta om och så, puss


min älskade säng

jag har tittat på magi på waverly place the movie och snackat med Lina på msn rätt länge =) har även hunnit med att titta på vampire diares senaste avsnitt och nu lyssnar jag på musik. Ska bädda ner mig i min älskade säng och sova snart tror jag. Är trött och min säng är den skönaste någonsin så kommer sova skönt. Inte alls långt till min födelsedag, WIIIIHOO!! :D godnatt.


bild tårta

Så nu har jag bestämt mig för två bilder, är inte säker än vilken av dom jag vill ha =) vad tycker ni?


Antingen en sån här tårta, fast då med rosa istället för blått.

Eller den här bilden på en tårta.


hahaha

sitter och tittar på mitt absoluta favorit program JONAS. haha det är så sjukt kul! sitter och asgarvar..


5e februari

Halloj i stugan!

Nu har Natashi gått till tunnelbanan och jag sitter ensam kvar i soffan och väntar på att one tree hill ska börja. Ska kanske träffa lalla senare, hon skulle höra av sig.Jag har nästan bestämt mig vilken tårta jag vill ha, håller på och väljer mellan 2 bilder ni kan få se senare. Ikväll ska jag sova hemma och skriva lite på min bok, får se om jag träffar lalla eller inte. Jag Natashi och Nathalie åt kebab efter skolan eller jag åt pommes och de åt kebab efter det så åkte jag och Natashi och hämtade ut biobiljetterna till torsdag på min födelsedag. Då ska jag Nathalie Natashi och Aylin titta på förhandsvisningen av Valentines day. Det ska verkligen bli super kul. Nu ska jag gå och äta lite, puss!



Söta Natashi!

hata

sitter i sängen och har precis duschat och ätit en macka.Kom hem från ett skivstång-konditions pass för en 20minuter sen. Aldrig mer! jag hatar det så mycket, det var absolut inte min grej. Massa armhävningar och hoppa och upp med armarna och använda både ben och armar haha nej jag gillar att springa intervaller och stå på ett löpband. Bra att ha prövat det ialf nu vet jag det tills nästa gång. Har även hunnit med att få massa skrik av min pappa på mig också. Vi hade lagfoto i tisdags och mitt lag är inte det mest seriösaste så de bryr sig inte om man kommer eller inte. Och jag HATAR lagfoton, det värsta som finns. Jag gick inte för jag hade världens hosta och ville inte vara med. Och nu blev han skitsur på mig och skriker och snackar om min fotboll. Jag får inte spela fotboll om jag bara vill ha kul utan jag måste satsa så därför måste jag gå på varje träning hela tiden. Och nu måste jag gå dit och göra mina knä-övningar, sen säger han att jag ska betala spanien resan själv. Mitt lag ska till spanien i sommar och nu ska jag betala det själv? jag har hört det förr så jag vet exakt vad han kommer säga sen. Och jag kommer inte behöva betala. Fast man vet aldrig nu kanske han är seriös, och då är det jävligt synd om mig. Jag hatar min pappa lagfoton och skivstång. Ska gå och sova med ett pissigt humör. Gud hjälp mig ifrån min cp-familj!!!!


Tårta

Jag fyller ju år om en vecka och vill ha en jonas brothers tårta. Vet inte bara hur jag ska ha den, har tittat runt lite och hittat några riktigt fina tårtor =)









Calvin klein



Kellan lutz står modell för Calvin klein i sommar. Hett!


torsdag 4e februari

Halloj!
Jag kom precis inspringande genom dörren och rakt in på toaletten. Var så fruktansvärt kissnödig. Nu har jag precis ätit en macka och mättat magen lite. Köpte ananas med jordgubbar idag igen och en banan som jag åt på tunnelbanan. Jag ska börja köpa det varje dag för det är så himla gott =) Jag är astrött som vanligt och vill åka till gymmet men Johanna svarar inte på sin mobil och karla och evelina kunde inte och jag vill inte dit själv så jag får väl träna hemma istället. Ska duscha senare också. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, bara lata mig som vanligt för är för trött för att ens orka gå upp ur soffan hehe, ska nog leta efter en bra film på datan och teven. Hörs senare, PUSS!


godnatt

nu har jag pluggat lite och ska fortsätta med det, är lite små hungrig så kanske ska äta något. Vilket fall som helst så hörs vi imorgon! puss


onsdag

sitter och tittar på super sweet 16 på mtv, väntar på att The hills ska börja. Har tittat på tv hela tiden och ätit lite pizza, muuuums! Ska gå och ta en macka för maten är inte klar förräns 6 och jag är jätte hungrig. Elias ligger och sover på min systers mage nu och är så fruktansvärt gullig. Nu ska jag äta, puss!


Jag och lalla 2008, man har ju förändrats liiiite.


hemma!

nu är jag hemma från skolan. Fick sluta tidigare, då gick jag och natashi till Vivo och handlade fruktsallad på burk. Det var ananas och jordgubbar, APGOTT!!! ska börja äta det som lunch fan, man fick så mycket för 37kr att vi tillomed slängde. Nu sitter jag och tittar på Ellen och är lite småhungrig ska se om det finns pizza kvar från igår. Idag ska jag inte göra någonting, plugga lite senare men ska bara chilla. Såna dagar behövs också =) puss

-


It's amazing what you can hide
 just by putting on a smile..


biggest loser

sitter och tittar på biggest loser och jag hatar verkligen Mark och Dan. Åh dö säger jag bara, jag vill skjuta båda två i huvudet. Fast först i benen och låta dom lida, låta de bara känna smärtan och lida lika mycket som jag gör varje gång jag tittar på dom. haha gud jag låter som värsta psykopaten men jag hatar dom 2 så mycket. Min lillebror kom hem vid 5 och han är verkligen JÄTTE liten, gud värsta lilla puttenutten. Jag vågade inte hålla han i början men jag gjorde det för ett tag sen och han är de sötaste jag sett. Han har stora mörka ögon och tittar nyfiket överallt, jag älskar honom redan =) Han bär ett av mina favoritnamn också, Elias. Nu ska jag fortsätta plugga. PUSS


Jag och min lilla prins Theo, världens bästa lillebror!

tisdag

sitter och tittar på one tree hill. Mötte min syster i farsta vid halv 1 och gjorde absolut ingenting, nu passar jag och min syster Theo för min pappa åkte till sjukhuset och hämtar min andra lillebror Elias och Lina. De kommer nog runt 5. Första gången jag ska få se den lille plutten, är så sjukt glad. Ska fortsätta plugga också. PUSS


Jag älskar min familj!!!!


godmorgon

nu har jag varit vaken en liten stund. sitter och gör ett arbete som ska vara inne senast 23.59 idag. Ska intervjua 6 vuxna och 6 ungdomar och hälsa och skit, lite pinsamt att gå runt och fråga människor. Jag har frågat 3 ungdomar, tjejer som jag känner och ska även fråga 3 killar. Jag ska börja med folk jag känner sen om ingen svarar där så får jag fråga helt random people =) När klockan ringde på 06.15 imorse kände jag att jag inte kunde gå till skolan. Jag har hostat sönder mig hela natten och det gör jag fortfarande, går inte tio minuter förrän jag börjar hosta i typ en kvart. Känns som att jag håller på att kvävs hehe, ska fortsätta plugga nu och sen städa. Idag kommer förhoppningsvis min lillebror och Lina hem så det måste vara rent. PUSS

Bilder från cupen




Miley cyrus

Igår var det grammys galan och Miley Cyrus var skitsnygg! Vill ha hennes underbart långa hår.


glader

Sitter och tittar på fresh prince i bel air, slutade skolan 10 idag. Vi fick våra betyg och sen fick vi gå hem. Har varit i Farsta med mamma och tittat på födelsedagspresenter. Jag prövade massa jeans, och hittade 1 par på gina som jag gillade men de är så sjukt små i storlekarna och inte stretch och jag har ganska breda höfter och stor rumpa så får upp dom tills rumpan sen går de inte över rumpan. Och om inte det är problemet så är de för tajta i vaderna, vissa jeans fick jag på halva vaderna sen gick det inte mer. Jag har inte ens stora vader utan normala och tillomed muskler. Förstår inte hur de gör jeans storlekarna, jag brukar ha 28 men fick pröva 30 för att ens kunna få på mig byxorna. Och jag har inte blivit större. Dagens problem haha. Gick in på bikbok och hittade ett par sjukt snygga lila jeans som min mamma köpte, och även dom fick jag köpa i 2 storlekar större. Jag ska nog börja träna hårdare så jag går ner i vikt och får i mig min normala storlek haha. När jag kom hem och var irriterad såg jag att min syster bäddat min säng vilket gjorde mig mycket gladare, man ska börja uppskatta de små sakerna i livet. Nu är jag genast gladare och ska efter one tree hill BOMBA med sit-ups hehe. PUSS


i love you


RSS 2.0