måndag

jag sitter fortfarande och läser hehe, är helt besatt! skulle beställa ett riktigt gulligt hello kitty bäddset från ellos men det var tyvärr slut så nu ska jag köpa två andra söta rosa från Jysk. Ett princess och ett annat Hello kitty. Jag ska köpa ett annat rosa från hm också men det beställer jag nog. Måste ju ha allt i rosa hehe =) nu ska jag fortsätta läsa, puss!!!
 
De här två ska jag köpa från Jysk =)


091130

Hej =)
Hemma från IKEA nu, vi handlade rätt mycket men vi hittade inte allt vi skulle ha. Jag hittade ingen matta spegel ramar eller bäddsett så det ska jag fortsätta leta efter på andra ställen. Nu ska jag skriva en uppsats och titta på one tree hill och läsa lite ur den dära superbra Fanficen. Vi åkte till IKEA tidigt imorse, tog första bussen dit vid 10 och tog halv 3 bussen hem. Vi åt mat där också och det var skit gott. Vi hörs senare, puss!


obsessed

jag har suttit och läst den dära Fanficen jag skrev om i förra inlägget sen jag kom hem, vilket är 8timmar. Den är jätte bra och jag ligger på kapitel 70. Läste igenom några sidor i no-boken emellanåt men man kan inte sluta läsa. Så nu har jag stängt ner den och ska verkligen fokusera på plugget, man får väl inte gör omprov? så nu måste jag kunna allt om astronomi, suck. Förlåt för tråkig uppdatering idag, imorgon är det IKEA =D puss

match

nu är det Arsenal-Chelsea, en av årets hetaste derbyn och viktigaste matcher.

hatahatahata

jag sitter och pluggat till no-provet imorgon och fattar absolut ingenting, vi har ett astronomi prov och hur ska jag kunna memorisera alla planeternas grader, yta, om man kan åka skidor där mm. Jag får bara fortsätta plugga, jag hatar verkligen naturkunskap! Sitter och läser en Jonas brothers fan fic som är riktigt bra. hörs senare =)


första advent

godmorgon på er =)
jag har varit uppe sen 9 och legat och degat i soffan, åkte hem till pappa vid 11 och nu sitter jag här och ska strax börja plugga. Har no-prov imorgon vid 8 även fast jag börjar halv 1, jag ska göra det själv då jag missade det förut. Ska till IKEA imorgon med familjen och köpa massa saker, det ska bli jätte roligt. Jag ska inte till skolan då för om jag inte åker till IKEA vet jag ju inte hur sakerna ser ut som jag vill ha. Så jag ska dit och göra provet och sen hem igen bara. Alla säger att provet var lite svårt och jag har alltid haft fett svårt för no så nu ska jag plugga järnet så jag får ett g.


Idag är det första advent också vilket betyder att julen närmar sig med stormsteg, det är så mysigt när man sätter upp alla julsaker och man bakar pepparkakor och lussebullar och julstökar. Nu ska jag plugga hörs sen, puss!


Jag älskar julen!!!!


091128

kan bara säga att jag lever och chillar med min syster, imorgon blir det bättre. Datorn brummar och gör konstiga ljud, vi tror den kommer dö snart. ska ladda ner musik snabbt sen stänga av den. hoppas ni får en trevlig lördag =) puss


hahahaha

japp då är man hemma från en heldag med fotboll. Det gick inte så bra, vi gick tyvärr inte vidare men kul hade vi. Speciellt sista matchen då vi mötte Ältas damlag och de var stora som hus och snabba och sköt kanoner. Efter 10sek på matchen hade de 1-0. De sköt från halva plan och "KAAAABOOOOM". Bokstavligt talat, vi är så små och de var stora ånglok som kom flygande fram på planen, alla var helt vettskrämda. Det blev 4-1 men kunde blivit mer så vi kämpade tappertt. Den matchen var den roligaste jag någonsin spelat, alla skrattade åt deras lag för allt de kunde göra var att skjuta och när någon kom flämsande bakom en hör man sitt lag skrika: Aktaaaa! och så börjar man asgarva. Japp det var väldigt roligt. Ska träffa min syster sen så ska vi hem till mamma och mysa, godis vampire diaries och mums. Vi är ensamma hemma, så det ska bli skönt. Hörs sen, puss!


dagens bästa

Emma kom hit för en stund sen och ska sova med mig, jippiii!!!

Fredrica- Vill du sova ytterst eller innerst?
Emma- Va?
Fredrica- Ytterst eller innerst?
Emma- Har du inte en 90säng?
Fredrica- Sängen står precis bredvid och är 1.40?
Emma- *tittar till höger* aa juste.....
Båda- HAHAHAHAHAHAHA

Nu är det dags för ansiktstvätt borsta tänderna och sova, godnatt!!!

harry potter

har ätit så mycket godis att jag e helt proppmätt! känns som jag ska spy vilken sekund som helst, inte trevligt. tittar på Harry potter och fenixorden på canal + och det är den filmen efter cedric diggory (robert pattinson) har dött. Attans då, ville se den snyggingen. Min hosta har kommit tillbaka, den var skitbra i tisdags och onsdags ingenting allt var lugnt. Sen igår när jag kom hem till pappa började den direkt när jag klev in innanför dörren, är kanske dålig luft eller något här inne. Nu ska jag fortsätta titta på filmen =) puss!

klänningar


Vilken klänning passar bäst till julen? :) De övre är från Gina tricot och de under från HM. Mina favoriter är 1,3,5,6 och 8. Vilka/vilken gillar ni bäst?


mums

sitter och äter på den här cheesecakeglassbakelsen tittandes på kyle XY! mums..


panik!!!

vad ska man ha på sig på julafton? rött? svart? lila? jeans? klänning?.. jag köper julklappar och kommer inte ha pengar till en ny klänning.

091127

sitter i soffan och tittar på tv. slutade 12.20 idag och åkte till stan med emma, vi letade julklappar. Jag handlade till min pappa syster lillebror och mig själv. Sen fikade vi och jag åkte hem. Ville hem till one tree hill, och jag har precis tittat på det och känner mig ganska uttråkad. min familj är ju borta hos farmor och farfar i småland så sover själv hela helgen, det är faktiskt läskigt med tanke på att jag är jätte mörkrädd. Fast det kommer riktigt bra program idag på disney channel vilket är ett plus. Ska upp tidigt imorgon då jag har cup ute i älta och samling halv 9. Ska åka dit med jenny så ska nog vara hos henne runt 8 i enskede vilket betyder att jag måste upp sex halv 7, inte kul. Fast första inomhus cupen i år ska bli riktigt roligt. Jag har mycket gott ikväll vilket passar bra på en fredag men inte fullt så bra dagen innan en cup. Har två bakelser som min pappa köpte, de håller inte till på söndag så jag måste äta båda och jag klagar inte. Sen köpte jag chips och lite choklad. Har ostbågar i något skafferi också, det känns som att det blir en riktigt lyckad kväll för min del. Nu ska jag fortsätta titta på tv. Puss


Lillebrors tröja (han är 2 1/2) och systers klocka, ser inte så bra menmen.

Min ansiktstvätt och pappas after-shave.


fredag!!!!!

Wihooo fredag.. Efterlängtat som fan. Ska titta på one tree hill nu och sen ska jag berätta om min dag. E ensam hemma hela helgen på odenplan också, lite läskigt sådär. puss


26 november

sitter och tittar på 5an och väntar på att criminal minds ska börja. Ett av mina favorit program, de har ju sjukt snygga skådisar ;) hehe.. ska snart mumsa på en Strawberry cheesecake också, en ny bakelse som inte är en cheesecake utan lite glass också. Svårt att förklara men jättegod, igår åt jag choklad/oreos. Sjukt god!!! ska sova sen och upp tidigt till skolan imorgon, ska försöka få med mig någon att handla julklappar till la familia också. Min låtsasmamma, lillebror, ena syster och pappa åker till farmor och farfar i småland imorgon så jag e ensam hemma hela helgen på odenplan. Min andra syster ska till farsta och min mamma jobbar så ingen i familjen kan följa med. Får nog dra med mig natashi, hehe. Hoppas hon vill också. Japp nu är det Criminal minds!


Jag älskar att krypa ner under en filt på hösten med en varm choklad i handen och bara titta ut på den mysiga kvällen!!! Någon mer än jag?


min nya frisyr


japp, osminkad och (söt). Mitt nya korta hår

julen

julen närmar sig med stormsteg (hahaha!!!) och jag har redan skrivit min önskelista. Jag älskar julen, det blir sån mysig stämning hemma och alla är glada och trevliga. inga sura miner inte. Att sitta framför teven klockan 3 och titta på kalle anka är ju en tradition och sen är det ju sunes jul, en klassiker. Fan vad jag älskar den filmen!  Framförallt är maten så himla god och julklapparna längtar man mest till. Har ni också skrivit en önskelista? :)


slideshow

Slideshow på mig och mina vänner! :)


it's a time for change






musik


Before the storm- jonas brothers ft miley cyrus


091126

kom hem från skolan nyss och har diskat. Vad skönt det ska bli med en diskmaskin i nya lägenheten, och det är bara en vecka kvar. Äntligen! Mådde skit igår, huvudet snurrade och dunkade och jag mådde jätteilla. När jag kom hem lade jag mig och sov direkt och vaknade vid 7 och åt middag och sov vid halv 10 igen. vi hade bara 2 lektioner i skolan idag för på sista lektionen skulle vissa ha omprov, så vi slutade kvart över elva och så åt jag natashi och emma lunch. Nu ska jag lyssna på musik, hoppas ni haft en bra dag. Puss

bästavänner sen barnsben!


091125

mindre än en månad kvar till jul! :D tittar på one tree hill boxen och ska ladda ner musik till min mp3 och sen ska jag duscha och dra till min pappa. Min hosta har definitivt blivit bättre *peppar peppar* sen igår när jag började med den nya hostmedicinen. Hörs senare, puss

hej..

kortklippt! Hade långt hår innan men min syster övertalade mig till lite kortare än axellångt. Ni får bilder imorgon. I like it, nää i love it! Kort fräscht lättborstat lent och bra. Och jag ser dessutom äldre ut. Godnatt

städa

jag springer runt som en tjur och städar här hos mamma, jag vet vad ni tänker. Att jag alltid städar när jag kommer hit, eller hur? :) haha det är sant, jag har 2 systrar och en mamma som är väldigt slarviga. De är vuxna men gör det mer stökigt än jag. Så tvättar, hänger tvätt, dammsuger, moppar golvet, fixar alla rena kläder, diskar + plockar in i diskmaskinen, tar bort papper och tidningar från bordet, slänger onödig skit, går ut med hunden och dammar av. Fast jag ska inte klaga, jag älskar att städa. Med NRJ är det kul. Hörs senare <3


rihanna- russian roulette


En superbra låt som fastnat!


hosta

Jag har världens j*vla hosta. Snart kommer mina lungor komma ut, jag skojar inte. Jag skrev för ett tag sen om min hosta och sen gick den över. Men i helgen så kom en ännu värre, för nu kommer inget slem utan det är bara torrhosta som gör att jag får ont i halsen och hjärtat och den kommer stup i kvarten. Tror ni jag kan vara i skolan? nej. Missar jag mycket? ja. Kul liv jag har. Min pappa köpte ju theracough som tydligen ska vara slemlösande och jättebra, den funkade innan när jag hade slemhosta men nu är den värdelös. Det blir ju inte bättre av att den smakar skit heller, skitskitskit. Jag får kväljningar och panik när jag dricker den. Men jag måste. Detta var världens roligaste inlägg va? nu ska jag fortsätta titta på ellen and give you some music..


trötter

gosh vad jag e trött! ska borsta tänderna och sen sova. Emelie kom hem från london igår och hade letat och frågat runt för fullt efter Fabregas armband eller arsenal, men de hade inget. jag som hade längtat. Nog dags för mig att dra dit så jag får köpa med mig något med Fabregas hem, aja godnatt!!

santa please give me..


mr fräsch

Har precis ätit middag och pluggat massor, nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet som ska bort snart och då ska jag duscha och sen diska.

Mycket disk!!!!


Gäller att bjuda på sig själv va? ;)


hahaha


hahahaha


...


lunch

Dagens lunch: Bokstavskex och mackor


dagen i ord

hade träning idag vid 11.30-13.00 och efter det skulle jag träffa johanna och angelica men angelica kunde inte och då skulle jag och johanna på new moon eller leta julklappar. Men mitt studiebidrag kommer in den 30e och inte 20 så jag hade 58 kr på kontot hehe, så inge bio eller julklappshandling blev det. Då skulle jag hem till henne men min pappa lagade någon ny maträtt här så då skulle jag få åka dit och sen åka hem efter 2 timmar och sen kom alla mina 3 favorit program idag. Om 25min börjar JONAS, äntligen. Men ville självklart träffa min pingla men somnade i soffan och vaknade utt vid 4. Så nää inge kompisar blev det idag, utan har bara slöat och titta på massa roliga youtube klipp och lite av new moon på nätet. Slutar 12.20 hela veckan vilket e najsnajs, har dataprov imorgon vilket inte e lika najs. Nu ska jag bege mig mot soffan och något program, puss

Jag Johanna Angelica på balen, älsklingar!

nu finns..

new moon ute på nätet, någon har filmat och lagt in på en amerikansk sida. Sitter och tittar lite, har ju redan sett den en gång och ska se den flera gånger. nu är det one tree hill. Puss

outside my window




jonas brothers cover

A little big longer

Burning up


lördag

nu ska det bli normal uppdatering igen, har känt mig seg och verkligen inte orkat med någon/något. Igår åkte jag hem till lalla efter skolan och var där till 9 åkte sen hem och hyrde film med min syster och sen badade jag ett långt bad. Gick och lade mig vid halv 3, så sent blev det hehe. Idag kom min mormor hem till oss och fikade och sen åkte jag och mina systrar till stan och mötte pappa Lina och lillebror och fikade. Nu sitter jag hemma och är lite irriterad, jag flyttar den 3dec och min pappa säger att min 2åriga lillebror få en tv i sitt rum och den e typ 40tum asso skit stor för en 2åring och han undrar om jag vill ha en tv i julklapp. Man ba aa verkligen det vill jag. Jag sade nej för vill ha min andra saker jag önskat mig. Vem fan vill ha en tv i julklapp?

Jag älskar dig sötis!


new moon

kom hem från filmen runt 02.45 igår, och lade mig direkt i sängen. Jag var jätte pigg efter bion som slutade 2 så då ringde jag asrin och vi snackade i taxin och sen stod jag utanför min lägenhet och snackade med henne. Var så pigg att jag inte kunde gå in och sova hehe. Filmen var grymt bra, fast jag förstår de som blir besvikna för de har ändrat scenen i slutet och lite såna småsaker. Men annars var den jättebra, och de som är Team Jacob eller tycker taylor e het ska definitivt se den. När han tog av sig tröjan skrek hela biosalongen. Den är mycket mer våldsam än ettan pga vargarna och de är typ större än hästar och jag blev tillomed rädd en gång när en varg hoppade upp från ingenstans haha. Vi hade jättebra platser fast framför mig satt en tjejgäng på 5 pers och alla var Team edward så varje gång jacob visade sig satt de och sade "usch, euw" och det var varje gång så fatta hur irriterad jag blev, att få höra det under hela första och andra filmen. Och sen blev de sura när de såg att en tjej hade Team jacob tröja på sig, haha. sammanfattning: alla borde se filmen för den var grym, även killar. Och jacob e hetast fan!
 
Tänk att få se denna mage 90% i filmen..


new moon

Mår mycket bättre idag men inte helt perfekt, är fortfarande förkyld. Nu ska jag byta om och sen dra till stan och se midnattsvisningen av new moon/twilight. Får ju se både hehe, suck on that. hörs imorgon! <3


sjukling

är sjuk så har inte blivit någon uppdatering men det ska bli bättre från och med nästa vecka då jag förhoppningsvis är frisk också. Tog svinis igår och det gjorde jätte ont, fällde en liten tår och idag gör armen sjukt ont. Imorgon är de förhandsvisningen på new moon :D skiter i att jag e sjuk ska gå ändå, puss

gud vad man såg ut förut..


tisdag

jag hatar tisdagar!!! det är helt klart den sämsta dagen i veckan. Först börjar jag halv 9 med idrott och sen har vi fett tråkiga lektioner, och de dagar vi ska sluta 12 börjar vi idrott från 2 till 4, usch. bra att starta inlägget så, och dessutom har jag fysträning varje tisdag efter skolan. nu äter jag macka och yoghurt med bär och ska åka till träningen vid 18.40. Vet inte om jag ska hem till mamma eller inte efteråt, hon är så pass sjuk att hon måste ha hjälp med städning och så, och eftersom min ena syster e inkompetent och inte kan hjälpa till funkar ju ingenting. Japp nu ska jag fortsätta äta, peace!

Nya saker!

Saker jag ska köpa när familjen åker till Ikea och ska handla nya saker till nya lägenheten!

Förvaringshylla i garderoben till underkläder och småsaker

Snygg matta, passar till mina bruna väggar

Spegel som ska hänga inne i garderoben

Snygg bokhylla

likadana snygga galgar är ett måste!

Ett champagnefärgat bäddset

Och självklart ett rosa till min rosa inredning ;)


music a lá Fredrica


2 gamla godingar, broken hearted- beyoncé & Iris- Goo goo dolls


hektisk dag

har varit stressad idag. Även fast ingenting har hänt känner jag mig stressad. Var i skolan som slutade 5 och sen kom jag hem runt halv 6 och vid 6 drog vi igen och åt middag på burger king då vi hade visning på lägenheten, kom hem alldeles nyss och ska fixa ner saker igen från vinden till lägenheten. Imorgon börjar jag halv 9 och har idrott, sen slutar jag 5 och har fysträning vid 7. Kul!

...

hej. Japp ingen uppdatering idag jag vet, varit på rätt dåligt humör. Jonas kom inte idag vilket fick mig att bli fett arg. disney channel ska alltid skriva fel och skit. Nu ska jag titta på avsnittet på datan och sen chilla och sen sova. Börjar 1 imorgon vilket e great, hejdå


körslaget

Jag träffade aldrig simona utan det blev aylin och hennes pojkvän david. Det var mysigt. Jag fikade och sen följde med de till kebab house där de åt.. kebab.. Svårt att gissa vavava? Nää jag e lite speedad för allt mitt godis. Är på jobbet nu och tjejen sover och jag sitter vid datan och tittar på Day after tomorrow också, bra film! imorgon är de träning vid 11.30 mööösigt. Team ola vann körslaget, yes. Jag röstade inte men hejade på han :D  Japp nu ska jag dra, puss


Please bring me back..


lördag

Vaknade för en stund sen, ska åka vid 11 och hjälpa min styvmamma att städa och fixa inför visningen imorgon. Efter det ska jag träffa simona och sen möta ronja i stan och få mina pengar. Ska jobba ikväll tror jag, hon sade det men har inte hört av sig än. Japp, nu ska jag äta frukost.


<3


japp

tittar på villervalle, asbra! typ sveriges bästa film genom tiderna och den är dessutom en klassiker i min familj. Eller min syster gillar den hehe, ska se vem som åkte ut ur idol också senare. Har ätit massa gott som vanligt, så låter typ varenda inlägg på helgerna. Imorgon ska jag hjälpa till och packa hos pappa till visningen. godnatt och puss.


I miss you!


.....

6 dagar kvar till midnattsvisningen, 20 dagar kvar till flytten, 6 veckor kvar till julafton alltså 42 dagar (?) ,4 veckor kvar till skolan slutar.

Som ordspråket lyder: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men i mitt läge väntar man alltid för länge. Jag har väntat på dessa dagar sen året startade. Och jag är trött på att vänta nu.

kissprov

japp då har man tagit kissprov på medicinen och jag hade inte diabetes, fan!!!!!!! jag ville ha det hehe, som jonas.. Nää back to work :) See ya

Skulle sitta sååå fint just nu


godnatt

godnatt alla söta själar där ute, hahahah


musik


Älska!


new house

Hej allihopa! Är hemma nu från träningen, har duschat och ätit middag och nu sitter jag här framför datan. Ska sova runt 11. Lägenheten var sjukt fin, jag älskade alla rum även fast mitt rum var lite litet. Jag älskade speciellt köket toaletterna och vardagsrummet, köket hade röda tapeter svart kakel och mörkbrunt trä som bänkskiva. Jätte fint! och vardagsrummet var grymt stort. Och vi har en helt okej balkong och fin utsikt. Bara 3 veckor kvar nu. Ni ska få lite musik as usual, och bilder  från lägenheten, fast det blir bara 3 stycken tyvärr min styvmamma tog bara några :( Puss

Vardagsrummet ut mot balkongen

Jag pappa syster inne i mitt rum, bilden är tagen från dörren.

Andra sidan, där vi står ska jag ha sängen. Precis vid garderoberna, mysigt!


äntligen!

sitter och äter jordgubbar med vaniljyoghurt, kom hem alldeles nyss. Köpte macka på il piatto som jag åt upp snabbt. Ska fixa kläder till träningen och vid 3 ska jag åka till blåsut med familjen, våran lägenhet är nästan klar så vi ska få se nu :D Äntligen!!! om exakt 3 veckor flyttar vi in, can't wait.. Japp inget kul hände idag, puss på er


mums!!!!


bilder från idag


natashi skriver på skorna

Blev ju en glass på donken också

mina skor
 
Natashi's skor, ni ser att vi skrivit 2olika saker på de rosa skorna. Annars rätt lika! :)


twilight t-shirt

som jag skrev för typ 2månader sen har jag beställt en twilight t-shirt som jag fick för lite över en månad sen. Jag beställde M och fick det men den var väldigt tight över bröstet och jag tyckte att om jag köper en tröja för 300 ska den sitta perfekt så jag beställde L men fick hem M igen för 3 veckor sen. Då ringde jag dom och de skulle skicka L men fick ett mail nu om att L var slut, så jag bestämde mig för att pröva tröjan igen och den passade perfekt och kändes mycket större än första t-shirten så antingen är det en större M eller så var första en S eller något konstigt. Nöjd är jag ialf, kunde tyvärr inte få någon bild på ryggen. I love it!

Dålig kvalité


skit också

mitt inlägg gick bort nyss, aa kul. kom hem från stan nyss med natashi, köpte ett par skor och ett rosa bandet armband. Fanns inga halsband men armbandet var sjukt fint. Och det är ju något personligt för mig så behövde köpa något. Jag och natashi köpte likadana skor i olika färger och vi ska en färg var och så skriver vi saker på skorna. Vi har skrivit likadant på båda nu nästan, saker som vi bestämde. Och sen får vi skriva vad vi vill, olika minnen som kommer med tiden så kommer skorna att fyllas på. Rolig eller hur? och vi ska använda skorna när det är viktiga saker, som födelsedagar och sånt vi gör tsm. Nu tittar jag på OTH och sen ska jag göra om mina två uppsatser som jag gjorde i lördags, för jag råkade göra liiiite fel hehe. Japp det var min dag. Puss


En rosa och en röd var!

Mitt armband, fint va?


träning

ska äta middag sen till träning och sen duscha läsa plugga sova, så hörs imorgon. Puss

music


Miley cyrus & Nick jonas- before the storm och Black eyed peas-where is the love!


osmidig

kom hem alldeles nyss, slutade kvart över tre för vi hade gympa från 2. Vi var på danskompaniet och hade en fett bra tjej som lärde oss massa steg. Vi dansade streetdance vilket inte är lätt, jag e ju verkligen osmidig märkte jag idag. Stod där som ett frågetecken när resten av klassen dansade på. Jaaapp det är jag de. Nu äter jag en macka och ska åka till träningen vid typ halv7, skönt att den var senare. Trodde den började vid 6, men icke sa nicke ;) nu är det oth och snygga boys, puss

Musik


Can't live without these songs, love it!


bilder från förra veckan


lektion

Outfiten från tisdagen

Japp en fullständig outfit och en "söt" Fredrica

Rolig lektion

Sitter mest och skriver fabregas överallt


dagen i ord

japp nu är jag hemma från skolan. Vi åt lunch på tacobar idag, jag aylin och natashi. natashi ska skicka bilderna till mig från dagen. Jag ska passa min lillebror idag också, för min styvmamma ska på möte och min pappa jobbar. Så alldeles strax kommer han hem och då passar jag honom till halv 8, kulkul! har suttit och läst ur min superbra bok också. Nu tittar jag på one tree hill och blir suktad av min styvmammas stora ostbåg's påse ute i köket, jag älskar ostbågar. Jaja onödig information hehe, puss på er.

Det gäller att bjuda på sig själv va?

Söt tjej.. not!

Osminkad som vanligt, försökte ta en seriös bild. Gick ju bra.


Balbilder





bara för att..


favoritdag!

Kom hem från träningen för en stund sen, har både duschat och ätit lite lunch. Sitter nu här och slöar och är inte förvånad, ska strax fortsätta plugga och lyssna på musik. Idag är det min favoritdag, jag älskar söndagar! För då kommer alla mina 3favorit program efter varandra, 18.00 oth 19.00 gossip girl 20.35 Jonas! Ska leta fram kameran och se om jag hittar den då ska ni få en rolig video. Later <3


godnatt

nu har jag pluggat färdigt, eller jag e inte klar but who can blame me? ska lägga mig och läsa och lyssna på musik. Ska upp vid 9 imorgon för har fotbollsträning 11.30 ute i hagsätra, melikemelike hehe..vi hörs imorgon, puss!


He´s waiting for me..not.. I wish!!!


hej

Har varit i stan med Anna idag och letade efter en klänning men hittade inte den, men köpte ansiktsvatten på apoteket och sen åkte vi hem. Har varit sjuk sen i onsdags så har mycket att ta igen från skolan så nu sitter jag här med näringslära & medicinsk grundkurs och ska skriva 2uppsatser läsa i böckerna och svara på instuderingsfrågor till måndag. KUL! nu ska jag plugga vidare. puss

Ekströms kladdkaka

Gott till idol igår!


godnatt

Nu ska jag titta på film med min syster och sen sova. Har laddat ner massa musik från jonas brothers både gamla och nya låtar, hade typ bara tio stycken men nu har jag typ alla hehe..Bjuder på 2 gamla bilder på mig! Puss

Ja ni ser ju datumet  30/7-07. Vill ha tillbaka mitt hår!!!!

28/11-07, snart exakt 2 år sen.


godnatt

Nu ska jag titta på film med min syster och sen sova. Har laddat ner massa musik från jonas brothers både gamla och nya låtar, hade typ bara tio stycken men nu har jag typ alla hehe..Bjuder på 2 gamla bilder på mig! Puss

Ja ni ser ju datumet  30/7-07. Vill ha tillbaka mitt hår!!!!

28/11-07, snart exakt 2 år sen.


i'm in love..

inte alla som vet att jag älskar jonas brothers, och jag har letat runt lite på youtube och hittade ett kort klipp när de sjunger My heart will go on, Love bug och more than a woman från Natt på museum 2 och det är helt fantastiskt. Mitt hjärta smälter (om man ska överdriva) hehe, jag hoppas de spelar in hela my heart will go on. Lyssna och njut!


myskväll

Ska ha myskväll ikväll, sitter med en fanta lemon kladdkaka och en glass och mumsar. Ovanlig? hehe.. Jag tittar på idol som precis har börjat och läser även massa bloggar. Är avundjsuk på Kenza som fick träffa Jonas brothers, hon frågade när de skulle komma till sverige och de sa "very soon". Så det hurrar vi för. Can't wait! Nu ska jag mumsa vidare, puss

091106

Har precis tittat på vampire diaries, har ätit Alex masalla också, muuums! Gick inte till skolan idag heller, min hosta vill inte ge med sig, jag förstår inte. Varför får jag en långvarig hosta varje år? Japp nu ska jag se vad mamma handlat i farsta och sen städa mitt rum och tvätta, låter kul på en fredag. Skulle träffat Erica men båda vi e sjuka så näpp det gick inte. Aja puss på er


Europe music awards!!!!

titta på EMA nu och njuter av musiken, riktigt bra artister uppträder och mina favoriter Jonas brothers e med. Även fast jag glömt och rösta (!!!!) så hoppas jag få se en glimt, kanske? Har även ätit årets första pepparkakor med pepsi och lite chips, mumsigt. Ska fortsätta titta nu, får se om det blir skola imorgon. Vilket som så hörs vi ialf imorgon, puss

Till asrin


Dagen i ord

var i centrum med min syster och hittade absolut ingenting till mig själv förutom ett par örhängen, blinbling hehe. köpte en julklapp till min syster och till mamma och pappa. Jag blev stressad för ville verkligen ha något till mig själv, fast jag hittade försej en sak till mig själv på ÖB. en jonas brothers affisch, me love. Juste ska titta på den dvd'n också ikväll, igen. tittar på oth box säsong 2 och blir bara irriterad på alla, ikväll är det EMA's, ska bli skitkul att se. Nu ska jag duscha, puss


Min nya affisch

Köpte en Twilighttidning förra veckan, bästa!

Mina nya 3e paret skullcandy hörlurar (köpta förra veckan)

Min nya mössa (köpt förra veckan)

I'm in love in my new shoes

sjukt sköna


sjukling

har vaknat och ätit frukost, vid 2 ska jag till centrum med min syster och leta julklappar och kläder. Ni ska även få bilder på mina inköp, promise. Nu ska jag byta om och sen upp till vinden. Ska även knarka lite alvedon och ta hostmedicin. later<3

godnatt

ska titta klart på true blood och sen sova, och jag lovar nu att imorgon får ni verkligen bilder. På alla inköp och sånt. Puss

Robert Pattinson




Hur kan man tycka han är ful? han är snygg!


i love my new shoes

Har kommit hem från centrum nu och har hämtat skorna och handlat mat på subway åt mina systrar. Jag älskar mina skor, de är sjukt sköna. Jag har fotbollsvader, som faktiskt är muskler hehe och de blev lite tight där men det ordnar sig. Ni ska få bilder också, min syster tog med sin kamera så ska lägga in senare. Vi blev också medlemmar på en filmaffär så vi kan hyra film billigt, så jag hyrde "Rock konsert, Jonas brothers" och "Trick n Treat". Jag älskar Jonas brothers och sen ville min syster se skräckisen för den är tydligen tidernas läskigaste halloween film, några dagar försent men vad gör det? Anna Paquin från True blood är med också, vilket kommer ikväll vid tio. Nu ska jag gå och vila. Puss

Mina donuts jag köpte förra veckan, som ni ser är en uppäten ;)


hej

jag mår dåligt. Fick den nya hostmedicinen theracough av min pappa och det hjälper faktiskt även fast jag började igår, ska ta igen strax och sen 2 gånger till under dagen. Jag hostar fortfarande mycket så därför stannar jag hemma från skolan idag, ska sova hos mamma också. Ska åka dit runt halv 12 och ska hämta mina nya skor i haninge cenrum med syrran och sen hem och vila. Ikväll är det fotboll som jag hoppas ingen har missat? :) japp.. nu ska jag borsta tänderna och sånt så hörs vi senare, puss


Yummie!!!


Musik


3 låtar jag inte kan leva utan, de dunkas i mina öron varje dag!


091103

Exakt en månad kvar till flytten, yäääy! Har kommit hem från skolan och packat upp väskan, det var en jobbig idrottslektion imorse så handduken hänger på tork. Ska strax på träning, fys man ba kul. Natashi ska skicka bilder till mig från dagen men vi får se när vi får dom. Idag kom även mina skor som jag ska hämta imorgon tror jag. Japp, nu ska jag laga en enkel middag. Ni får lite musik senare. Later <3

Ge mig!!!!!!!


Jag vill ha nuuuuuuuu!!!


091102

andra november redan. Tiden går riktigt fort. Jag flyttar om 4 veckor, 4 veckor!!!!! kommer ihåg i maj då jag tyckte det var lite tid kvar. Jag har försökt hitta batterier till kameran men det finns inga, so no pictures. Jag måste bli bättre på den fronten. Ska plugga strax till ett prov imorgon och sen titta på tv och sova. Börjar halv 9 imorgon med gympa, kuuuul. Nää inte direkt. vi hörs, puss


Jag och Erica 2007


skola

jag sitter i skolan och slutar 16.45 idag, har inte uppdaterat på länge för det varit lov men nu är jag tillbaka! :) Ni ska få bilder och mera kul efter skolan. puss

RSS 2.0